Mit is kinálunk pontosan?
- egy ajánlatot, hogy a legnagyobb biztonságban tudhassa családját és megtakarított vagyonát.

Az olasz DIERRE csoport nyolc gyártót egyesít, gyáraiban készülnek acél biztonsági-, tűzgátló-, antik, sima és fém beltéri ajtók, falban mozgatható nyílászárók, zárak, zárrendszerek, biztonsági garázskapuk. A gyárak összes termelése napi 3000 ajtó, mely Európa legnagyobb nyílászáró gyártói közé emeli a vállalatóriást. A termelés teljes mértékben automatizált és ennek megfelelően csak kiváló minőségi termékek jelennek meg a piacon.

A DIERRE ajtók biztonságos, ugyanakkor rendkívül esztétikus megoldást kínálnak. A megrendelő igénye szerint, típustól függően változhat a zárak, zárási pontok száma, valamint az acélszerkezetet takaró burkolat kialakítása. 2000 burkolati stílus, felületi struktúra, szín segíti az ajtók egyedi, esztétikus kialakítását.

A cég évente több százezer nagybiztonságú ajtót gyárt és értékesít, rendelkezik az ISO 9001-es fokozattal, EURONORM termékeket állít elő, így nemcsak a hazai MABISZ és ÉMI minősítési tanúsítványok erősítik partnereink bizalmát. Több ponton záródó (11-14), nagy biztonságú zárral ellátott, fémbetétes, faburkolatú bejárati ajtók MABISZ minősítéssel.

Tekintse meg Go és ASSO termékcsaládunk egy – egy darabját. Amennyiben felkeltettük érdeklődését ne tétlenkedjen, keressen meg minket és bízza ránk vagyonának megóvását.

GO      - Acél biztonsági bejárati ajtó laminált vagy festett MDF burkolattal      >>> Info
ASSO - Acél biztonsági bejárati ajtó faburkolattal                                                  >>> Info

Hírek / Aktualítások / Akciók
Megkezdtük a DIERRE biztonsági ajtók forgalmazását és beszerelését. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, tekintse meg az ajtók menüt és ott megtalál minden információt az általunk forgalmazott biztonsági ajtókról.

Hírlevél Felíratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre, így minden friss információról garantáltan és gyorsan értesül! Tájékoztatjuk fejlesztéseinkről, új lehetőségeinkről, rendezvényeinkről.

E-mail cime:
          

 


www.signroll.hu  E-mail: info@signroll.hu  Telefon: 229-0101 Mobil: 20/9 13 83 13
Copyright © 2005 Signroll Kft. Minden jog fenntartva.