A Signroll Mérnökiroda és Reklám Kft. 1993-ban alakult a nevében foglaltaknak megfelelően mérnöki tervezői és reklám kivitelezési-tervezési tevékenységre. A szakmai hátteret a tulajdonosok okl. villamosmérnöki és okl. gépészmérnöki előélete, valamint a reklámkivitelezésben eltöltött, összesen 18 év tapasztalat biztosítja. Szükség esetén grafikusok, belsőépítészek, látványtervezők segítik munkánkat. Gyártói hátterünket saját, valódi 3 dimenziós CNC megmunkáló gépünk és kiterjedt kooperációs kapcsolatunk együttesen adja. Megrendelőink számára félkész, nyers formában és komplett felületkezelt –vákuumfóliázott, festett, szinterezett stb. - késztermékeket is készítünk. A komplett kiszolgálás érdekében igény szerint helyszíni szerelést, telepítést is vállalunk.

Kínálatunkban szerepel a manapság korszerűnek tekinthető reklámhordozók és megjelenítési eszközök széles skálája. A belsőépítészeti kiszolgáló tevékenységünk bővítése érdekében a 2005. év elejétől biztonsági acél bejárati ajtók és beltéri ajtók forgalmazását, gyártását is felvettük kínálati palettánkra. Termékstruktúránkat folyamatos fejlesztői tevékenységgel és egyéb kiterjesztéssel igyekszünk bővíteni.

Az almenűk segítségével további részletes tájékoztatást nyújtunk az egyes részterületekről.

Reméljük minél előbb találkozunk!

                                                                               Tisztelettel a Signroll Kft . Csapata

 
Hírek / Aktualítások / Akciók
Megkezdtük a DIERRE biztonsági ajtók forgalmazását és beszerelését. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, tekintse meg az ajtók menüt és ott megtalál minden információt az általunk forgalmazott biztonsági ajtókról.

Hírlevél Felíratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre, így minden friss információról garantáltan és gyorsan értesül! Tájékoztatjuk fejlesztéseinkről, új lehetőségeinkről, rendezvényeinkről.

E-mail cime:
          

 


www.signroll.hu  E-mail: info@signroll.hu  Telefon: 229-0101 Mobil: 20/9 13 83 13
Copyright © 2005 Signroll Kft. Minden jog fenntartva.